Diensten

Optionele diensten

Alarmopvolging via VMB
VMB Security & Services houdt zich bezig met de meest uiteenlopende beveiligingsoplossingen en de daarbij behorende technische aspecten. Een dienstverlening die volledig is afgestemd op uw wensen en eisen.

Ze beschikken over veel kennis, jarenlange ervaring en de juiste mensen. Ze zijn flexibel, ondernemend en innovatief. U kunt altijd rekenen op een perfecte samenwerking. Ze hebben namelijk maar één doel voor ogen: dat u tevreden bent!

Gladheidsbestrijding op bedrijvenpark De Wetering-Haarrijn
In geval van gladheid (schuiven/strooien) op uw private kavel zal het hekwerk van de op Bedrijvenpark De Wetering-Haarrijn gevestigde bedrijven worden geopend wordt door de collectief beveiliging en zal de gladheidbestrijder direct aansluitend de schuif- dan wel strooiwerkzaamheden uitvoeren.

Bij gladheid / sneeuwval (afhankelijk van de intensiteit ervan) zal vanaf 04.00 uur de gladheidbestrijding op De Wetering-Haarrijn van start gaan. De hekwerken bij de ondernemers worden vanaf dat tijdstip, conform met uw bedrijf gemaakte afspraken, geopend door de collectief beveiliger. Direct erachteraan start het gladheidbestrijdingsbedrijf met het strooien / schuiven en gedurende de hele periode van gladheidbestrijding (streven is om 07.00 uur alles gereed) houdt de collectief beveiliger tot het einde van haar surveillancedienst (08.00 uur) zeer verscherpt toezicht bij alle bedrijven met openstaande hekwerken.